“The beauty is inside you!”

Atat la propriu, cat si la figurat, frumusetea vine din interior. Fericirea si sanatatea interioara se pot citi pe chipurile noastre.

Din pacate, in zilele noastre, se pune foarte mult accent pe metodele de infrumusetare exterioare si se cheltuie o groaza de bani. Dupa ce ne uitam in oglinda, primul lucru care ar trebui sa-l facem  este sa ne uitam in farfurie si la stilul nostru de viata. Sa corectam pe cat se poate ceea ce facem zi de zi pentru a fi sanatosi si mai frumosi. Si doar apoi sa dam fuguta la saloanele de infrumusetare.

Beauty quote

V-ati uitat vreodata la pozele bunicilor voastre din tinerete? Ati observat cat de frumoase erau fara photoshop, fara machiaj, fara gene false, fara botox and so on…? Daca aveti norocul sa le mai aveti langa voi, intrebati-le secretele!

Sau…poate ca, in ziua de azi, frumusetea este distorsionata, avem asteptari prea mari din cauza a tot ce vedem pe ecranele multelor gadget-uri la care ne uitam neincetat si uitam sa ridicam privirea sa vedem lucrurile frumoase, in mod natural, din jurul nostru.

Ok, hai ca m-am intins cu filozofia… V-am pregatit un material despre relatia alimentelor cu frumuserea pielii. Sper sa va placa si sa aplicati unele idei.

Skin Nutrition

Sa fiti sanatosi, frumosi si iubiti!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s